Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου: Οι “εγκληματίες” απαντούν στους “παιδεραστές”



Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε “εγκληματίες”, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “εγκληματική οργάνωση”, επειδή ένας οπαδός της, σε άσχετο με την πολιτική περιστατικό, δολοφόνησε έναν άνθρωπο. Εάν ισχύει αυτή η λογική, τότε κατ’ αναλογίαν και οι Νεοδημοκράτες είναι παιδεραστές και βιαστές! Πόσο μάλλον που ο πρωταγωνιστής της επικαιρότητας των ημερών Λιγνάδης ήταν διορισμένος ως Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ενός θεσμού με υψηλό πνευματικό κύρος στην ζωή της χώρας. Πόσο μάλλον όταν ο Νίκος Γεωργιάδης επίσης κατηγορούμενος για παιδεραστία ήταν πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τον είχε διορίσει ο Μητσοτάκης υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. Και όσο για την απομάκρυνσή του κάποιοι λένε ότι μπαινοβγαίνει στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στα παρεπόμενα της όλης ιστορίας σχετικά με τον Λιγνάδη, η άρνηση της Μενδώνη να παραιτηθεί και πολύ σωστά έκανε και αρνήθηκε να αποδεχθεί αυτόν τον ηθικό ρύπο και η άρνησή της αυτή αποδεικνύει ότι ο διορισμός Λιγνάδη έγινε, που όλοι δεξιά και αριστερά ήξεραν τον βίο και την πολιτεία του, από τον ίδιο τον Μητσοτάκη και το περιβάλλον του.

Είχαν διορίσει διευθυντή του εθνικού θεάτρου έναν άνθρωπο που στην απολογία του παραδέχθηκε ότι πλάγιαζε με αλλοδαπούς άντρες επ’ αμοιβή!

Ας μη παρεξηγείται λοιπόν για το: #Ν.Δ. παιδεραστές το κόμμα του Μητσοτάκη, που διόρισε Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τον Λιγνάδη, που ήταν ένας από τους πρώτους, που υποστήριξε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής με τον σύνθημα “δεν είναι αθώοι” και ας μη μιλούν για τεκμήριο της αθώοτητος αυτοί που το κατάργησαν για τους Εθνικιστές. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η “ελευθερία” τους...

  Ελεύθερος να κυκλοφορεί  ανάμεσά μας μέσα στην πολιτεία  αποφάσισαν με μιας οι “σοφοί” δικαστές μας. Τι κακό άραγε να φέρει στα “χρηστά” ήθη αυτής της σάπιας πολιτείας ένας βιαστής ανηλίκων; Και τα σκέφτομαι όλα αυτά με χειροπέδες στα χέρια γιατί τόλμησα με θάρρος  αυτή την πολιτεία την σαπισμένη για πάντα να γκρεμίσω να ξανακάνω την Ελλάδα, Ελλάδα!  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ http://www.nmichaloliakos.gr /

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες επέστρεψαν στις Θερμοπύλες! - Τελετή Μνήμης 2022