Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: Οι παραπλανητικοί πανηγυρισμοί της Ν.Δ για μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών


Τελευταία οι οπαδοί της Ν.Δ και του Μητσοτάκη, πανηγυρίζουν για την δήθεν μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών, θυμίζοντας πυροσβέστες που πανηγυρίζουν πάνω από τα αποκαΐδια μιας φωτιάς που έκαψε ότι βρήκε και αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάψει, τελικά έσβησε!

Πριν περίπου 8 χρόνια άρχισε μια μεταστροφή των Ευρωπαϊκών κρατών σε κυβερνήσεις είτε αμιγώς αριστερές είτε ελεγχόμενες από αριστερά κόμματα που συγκυβερνούσαν. Αυτό πέτυχε δυο σημαντικά γεγονότα για την Ευρώπη και για την Ελλάδα ειδικότερα.

Το πρώτο που πέτυχε είναι, με την τραγική οικονομική διαχείριση της διακυβέρνησης των κρατών από τους αστείους αριστερούς, να κάνει τον λαό να ξεχάσει τις καταστροφικές πολιτικές προηγούμενων δεκαετιών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Συγκυβέρνηση, Μνημόνια κ.α) και να τους επαναφέρει μάλιστα ως την τελευταία ελπίδα, ξεπλένοντας τα «αμαρτήματα» τους

Το δεύτερο είναι η πραγματοποίηση του σχεδίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για εποικισμό της Ευρώπης από φθηνά εργατικά χέρια.

Οι αριστερές κυβερνήσεις και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξαν τις πύλες με τις εντολές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, έβαλαν εκατομμύρια Ισλαμιστές Αφρικανούς και Ασιάτες για να επανδρώσουν μελλοντικά τα εργοστάσια και τις βιομηχανίες που οι υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος(ΝΔ) χρειάζονται αλλά αν το έκαναν οι ίδιοι θα προκαλούσαν τεράστιες αντιδράσεις στην εκλογική τους βάση.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλεσε με επιτυχία το σχέδιο εποικισμού, παρέδωσε ξανά την εξουσία στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της σαθρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι οι δίχως ήθος Νεοφιλελεύθεροι του Ευρ.Λαϊκού Κόμματος, που στην Ελλάδα εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία!

Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα για μείωση λαθρομεταναστευτικών ροών πάνω στις «στάχτες» των Ευρωπαϊκών Λαών και φυσικά της Ελλάδας είναι το λιγότερο προκλητικά.

Το επόμενο βήμα είναι με παραχώρηση ασύλου και μόνιμη εγκατάσταση των Ισλαμιστών εποίκων να μονιμοποιηθεί η «άρρωστη αυτή κατάσταση» εις βάρος όλων των Ελληνικών και Λευκών χριστιανικών λαών της Ευρώπης.


Η Εθνική αντίσταση πρέπει να γίνει Ευρωπαϊκή, στην Γαλλία ήδη υπάρχουν φωνές που φωνάζουν κατά του εξισλαμισμού.

Στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα,πολλοί Έλληνες πιστεύουν ό,τι η ΝΔ είναι σύμμαχος τους κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν καταλαβαίνουν πως η ΝΔ είναι ο «παίκτης» και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ιδεοληπτικό «πιόνι» των Νεοφιλελεύθερων κομμάτων του Ευρωπαϊκού πολιτικού «Βάλτου» στον Ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας!

Η προσπάθεια του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α εντός και εκτός κοινοβουλίου,διαχρονικά, ήταν η διάσωση της Εθνικής μας Ταυτότητας και η αντίσταση στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων.

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣΔημοφιλείς αναρτήσεις

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε  εικόνα1 ) Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν. Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι. Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα. Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν  σε Δέκα λεπτά της ώρας  να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα). Σε Τρεις ημέρες  (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπ

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες επέστρεψαν στις Θερμοπύλες! - Τελετή Μνήμης 2022

 

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι