Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: Οι παραπλανητικοί πανηγυρισμοί της Ν.Δ για μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών


Τελευταία οι οπαδοί της Ν.Δ και του Μητσοτάκη, πανηγυρίζουν για την δήθεν μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών, θυμίζοντας πυροσβέστες που πανηγυρίζουν πάνω από τα αποκαΐδια μιας φωτιάς που έκαψε ότι βρήκε και αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάψει, τελικά έσβησε!

Πριν περίπου 8 χρόνια άρχισε μια μεταστροφή των Ευρωπαϊκών κρατών σε κυβερνήσεις είτε αμιγώς αριστερές είτε ελεγχόμενες από αριστερά κόμματα που συγκυβερνούσαν. Αυτό πέτυχε δυο σημαντικά γεγονότα για την Ευρώπη και για την Ελλάδα ειδικότερα.

Το πρώτο που πέτυχε είναι, με την τραγική οικονομική διαχείριση της διακυβέρνησης των κρατών από τους αστείους αριστερούς, να κάνει τον λαό να ξεχάσει τις καταστροφικές πολιτικές προηγούμενων δεκαετιών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Συγκυβέρνηση, Μνημόνια κ.α) και να τους επαναφέρει μάλιστα ως την τελευταία ελπίδα, ξεπλένοντας τα «αμαρτήματα» τους

Το δεύτερο είναι η πραγματοποίηση του σχεδίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για εποικισμό της Ευρώπης από φθηνά εργατικά χέρια.

Οι αριστερές κυβερνήσεις και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξαν τις πύλες με τις εντολές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, έβαλαν εκατομμύρια Ισλαμιστές Αφρικανούς και Ασιάτες για να επανδρώσουν μελλοντικά τα εργοστάσια και τις βιομηχανίες που οι υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος(ΝΔ) χρειάζονται αλλά αν το έκαναν οι ίδιοι θα προκαλούσαν τεράστιες αντιδράσεις στην εκλογική τους βάση.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλεσε με επιτυχία το σχέδιο εποικισμού, παρέδωσε ξανά την εξουσία στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της σαθρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι οι δίχως ήθος Νεοφιλελεύθεροι του Ευρ.Λαϊκού Κόμματος, που στην Ελλάδα εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία!

Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα για μείωση λαθρομεταναστευτικών ροών πάνω στις «στάχτες» των Ευρωπαϊκών Λαών και φυσικά της Ελλάδας είναι το λιγότερο προκλητικά.

Το επόμενο βήμα είναι με παραχώρηση ασύλου και μόνιμη εγκατάσταση των Ισλαμιστών εποίκων να μονιμοποιηθεί η «άρρωστη αυτή κατάσταση» εις βάρος όλων των Ελληνικών και Λευκών χριστιανικών λαών της Ευρώπης.


Η Εθνική αντίσταση πρέπει να γίνει Ευρωπαϊκή, στην Γαλλία ήδη υπάρχουν φωνές που φωνάζουν κατά του εξισλαμισμού.

Στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα,πολλοί Έλληνες πιστεύουν ό,τι η ΝΔ είναι σύμμαχος τους κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν καταλαβαίνουν πως η ΝΔ είναι ο «παίκτης» και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ιδεοληπτικό «πιόνι» των Νεοφιλελεύθερων κομμάτων του Ευρωπαϊκού πολιτικού «Βάλτου» στον Ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας!

Η προσπάθεια του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α εντός και εκτός κοινοβουλίου,διαχρονικά, ήταν η διάσωση της Εθνικής μας Ταυτότητας και η αντίσταση στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων.

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣΔημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Γιατί η Δύση δαιμονοποιεί τον Πούτιν

  Δεν πιστεύω να είναι πολλοί οι “αφελείς”, που πιστεύουν ότι η εντατική δαιμονοποίηση του Ρώσου προέδρου Πούτιν από τους Δυτικούς οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για απροσχημάτιστο δικτάτορα, ο οποίος έχει στερήσει από το ρωσικό λαό τα αγαθά της δημοκρατίας και της ευημερίας που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των δυτικών “παραδείσων”. Η ιστορία έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι από το 1945 και μετά η Δύση –ιδιαίτερα οι ΗΠΑ ως ηγέτιδα δύναμη– δεν απεχθάνεται ιδιαίτερα τους δικτάτορες, όσο και αν αποδεικνύονται στυγνοί. Αντίθετα, τους εναγκαλίζεται εγκάρδια, αρκεί να κρατούν ανοιχτή την πρόσβαση στους εθνικούς φυσικούς πόρους και στις εθνικές αγορές των κρατών, τα οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν από κάποιον άλλο κακόβουλο εχθρό. Το ίδιο ισχύει και για τους εισβολείς!

Δημοσία Δαπάνη έζησε όλη του την Ζωή ο Άκης.

 Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα συζητήσεις δημόσιες για το αν η κηδεία του Απατεώνα του ΠΑΣΟΚ(έναν από τους πολλούς) Άκη Τσοχατζόπουλου θα γίνει δημοσία δαπάνη. Κάποιοι είπαν ότι δεν θα γίνει γιατί ήταν καταδικασμένος για αδικήματα κατά του λαού της Ελλάδας, ότι πήγε φυλακή και άλλες τέτοιες ανοησίες, σαν να ήταν το μοναδικό του ατόπημα. Κάποιοι άλλοι είπαν, ότι πρέπει να του αναγνωριστεί το κοινωνικό έργο από όταν ήταν ένας λαϊκός αγωνιστής(!!!) στην Γερμανία και βοηθούσε Έλληνες μετανάστες να βρουν την τύχη τους. Η αλήθεια είναι ότι ο Άκης ήταν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Η γυαλιστερή και ψεύτικη βιτρίνα που κρύβει την βρώμα και την σαπίλα των Σοσιαλδημοκρατών της Ελλάδας. Πάτησαν πάνω σε συνθήματα μπολσεβίκων, δημιούργησαν έναν υβριδικό καπιταλισμό με στοιχεία απόλυτου κρατισμού και συντεχνιών (Θα τα ζήλευε και ο Μουσολίνι) αλλά κυρίως εξέθρεψε τους πολιτικούς απατεώνες που από όλα τα παραπάνω πλούτιζαν από μίζες και αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που τους έδιναν οι

1821: Μία προδομένη Επανάσταση

  «Τούτο το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!»  Κωστής Παλαμάς Πριν από 201 χρόνια,  τον Μάρτιο εκείνο του 1821, οι Έλληνες πήρανε τα άρματα ενάντια στην τυραννία των Οθωμανών και έκαμαν την Εθνική τους Επανάσταση. Μια Επανάσταση που στηρίχτηκε προπάντων στα όπλα τους και στην δύναμη της ψυχής τους, χωρίς να στηρίζονται «στους άπιστους τους Φράγκους, που όλα τα αγοράζουνε και όλα τα πουλάνε», όπως μας λέγει ο Λόρδος Βύρων που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μεσολόγγι. Πόσο αλήθεια όμως ειλικρινές είναι να τιμούν το 1821, αυτοί που σήμερα εξουσιάζουν τον Λαό μας; Τελετή Τιμής και Μνήμης θα είναι η 25η Μαρτίου του 2022 ή μια χυδαία επίδειξη υποκρισίας και ωμού κυνισμού; Το Πνεύμα του 1821