Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: Οι παραπλανητικοί πανηγυρισμοί της Ν.Δ για μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών


Τελευταία οι οπαδοί της Ν.Δ και του Μητσοτάκη, πανηγυρίζουν για την δήθεν μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών, θυμίζοντας πυροσβέστες που πανηγυρίζουν πάνω από τα αποκαΐδια μιας φωτιάς που έκαψε ότι βρήκε και αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάψει, τελικά έσβησε!

Πριν περίπου 8 χρόνια άρχισε μια μεταστροφή των Ευρωπαϊκών κρατών σε κυβερνήσεις είτε αμιγώς αριστερές είτε ελεγχόμενες από αριστερά κόμματα που συγκυβερνούσαν. Αυτό πέτυχε δυο σημαντικά γεγονότα για την Ευρώπη και για την Ελλάδα ειδικότερα.

Το πρώτο που πέτυχε είναι, με την τραγική οικονομική διαχείριση της διακυβέρνησης των κρατών από τους αστείους αριστερούς, να κάνει τον λαό να ξεχάσει τις καταστροφικές πολιτικές προηγούμενων δεκαετιών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Συγκυβέρνηση, Μνημόνια κ.α) και να τους επαναφέρει μάλιστα ως την τελευταία ελπίδα, ξεπλένοντας τα «αμαρτήματα» τους

Το δεύτερο είναι η πραγματοποίηση του σχεδίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για εποικισμό της Ευρώπης από φθηνά εργατικά χέρια.

Οι αριστερές κυβερνήσεις και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξαν τις πύλες με τις εντολές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, έβαλαν εκατομμύρια Ισλαμιστές Αφρικανούς και Ασιάτες για να επανδρώσουν μελλοντικά τα εργοστάσια και τις βιομηχανίες που οι υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος(ΝΔ) χρειάζονται αλλά αν το έκαναν οι ίδιοι θα προκαλούσαν τεράστιες αντιδράσεις στην εκλογική τους βάση.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλεσε με επιτυχία το σχέδιο εποικισμού, παρέδωσε ξανά την εξουσία στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της σαθρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι οι δίχως ήθος Νεοφιλελεύθεροι του Ευρ.Λαϊκού Κόμματος, που στην Ελλάδα εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία!

Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα για μείωση λαθρομεταναστευτικών ροών πάνω στις «στάχτες» των Ευρωπαϊκών Λαών και φυσικά της Ελλάδας είναι το λιγότερο προκλητικά.

Το επόμενο βήμα είναι με παραχώρηση ασύλου και μόνιμη εγκατάσταση των Ισλαμιστών εποίκων να μονιμοποιηθεί η «άρρωστη αυτή κατάσταση» εις βάρος όλων των Ελληνικών και Λευκών χριστιανικών λαών της Ευρώπης.


Η Εθνική αντίσταση πρέπει να γίνει Ευρωπαϊκή, στην Γαλλία ήδη υπάρχουν φωνές που φωνάζουν κατά του εξισλαμισμού.

Στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα,πολλοί Έλληνες πιστεύουν ό,τι η ΝΔ είναι σύμμαχος τους κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν καταλαβαίνουν πως η ΝΔ είναι ο «παίκτης» και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ιδεοληπτικό «πιόνι» των Νεοφιλελεύθερων κομμάτων του Ευρωπαϊκού πολιτικού «Βάλτου» στον Ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας!

Η προσπάθεια του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α εντός και εκτός κοινοβουλίου,διαχρονικά, ήταν η διάσωση της Εθνικής μας Ταυτότητας και η αντίσταση στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων.

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣΔημοφιλείς αναρτήσεις

Αφιέρωμα: Η Ταυτότητα του Ιωάννη Μεταξά & της 4ης Αυγούστου

  Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ – 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 Είναι ιστορικό γεγονός ότι η κυβερνητική μεταβολή και η εγκαθίδρυσις του Εθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου  επεβλήθει χωρίς την παραμικρή αντίδραση ! Να πώς περιγράφει ο φιλελεύθερος ιστορικός Γρηγόρης Δάφνης στο βιβλίο του “Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων” την εγκαθίδρυση του νέου καθεστώτος: « Κανείς δεν υπυπτεύετο τίποτε  το βράδυ της 4η Αυγούστου. Οι υπουργοί εκλήθησαν εις έκτακτον υπουργικόν συμβούλιον δια την 8ην μ.μ. και , εκτός των Σκυλακάκη και Παπαδήμα, κανείς δεν εγνώριζε ποία θέματα επρόκειτο να συζητήσουν. Υποπτεύοντο ότι εκλήθησαν δια να λάβουν αποφάσεις επί του τρόπου αντιμετωπίσεως της πανελλαδικής εικοσιτετράωρου απεργίας, η οποία επρόκειτο να κηρυχθεί το μεσονύκτιον, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας δια την απόφασιν της κυβερνήσεως. όπως εφαρμόση την υπυχρεωτικήν δταιτησίαν εις τας μεταξύ των εργατών και εργοδοτών διαφοράς. Κανένα έκτακτον στρατιωτικό μέτρον δεν είχε ληφθή.  Εις καμίαν συνεννόησιν με διοικητάς μονάδων δεν είχε

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Γιατί η Δύση δαιμονοποιεί τον Πούτιν

  Δεν πιστεύω να είναι πολλοί οι “αφελείς”, που πιστεύουν ότι η εντατική δαιμονοποίηση του Ρώσου προέδρου Πούτιν από τους Δυτικούς οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για απροσχημάτιστο δικτάτορα, ο οποίος έχει στερήσει από το ρωσικό λαό τα αγαθά της δημοκρατίας και της ευημερίας που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των δυτικών “παραδείσων”. Η ιστορία έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι από το 1945 και μετά η Δύση –ιδιαίτερα οι ΗΠΑ ως ηγέτιδα δύναμη– δεν απεχθάνεται ιδιαίτερα τους δικτάτορες, όσο και αν αποδεικνύονται στυγνοί. Αντίθετα, τους εναγκαλίζεται εγκάρδια, αρκεί να κρατούν ανοιχτή την πρόσβαση στους εθνικούς φυσικούς πόρους και στις εθνικές αγορές των κρατών, τα οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν από κάποιον άλλο κακόβουλο εχθρό. Το ίδιο ισχύει και για τους εισβολείς!