Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: Οι παραπλανητικοί πανηγυρισμοί της Ν.Δ για μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών


Τελευταία οι οπαδοί της Ν.Δ και του Μητσοτάκη, πανηγυρίζουν για την δήθεν μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών, θυμίζοντας πυροσβέστες που πανηγυρίζουν πάνω από τα αποκαΐδια μιας φωτιάς που έκαψε ότι βρήκε και αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάψει, τελικά έσβησε!

Πριν περίπου 8 χρόνια άρχισε μια μεταστροφή των Ευρωπαϊκών κρατών σε κυβερνήσεις είτε αμιγώς αριστερές είτε ελεγχόμενες από αριστερά κόμματα που συγκυβερνούσαν. Αυτό πέτυχε δυο σημαντικά γεγονότα για την Ευρώπη και για την Ελλάδα ειδικότερα.

Το πρώτο που πέτυχε είναι, με την τραγική οικονομική διαχείριση της διακυβέρνησης των κρατών από τους αστείους αριστερούς, να κάνει τον λαό να ξεχάσει τις καταστροφικές πολιτικές προηγούμενων δεκαετιών (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Συγκυβέρνηση, Μνημόνια κ.α) και να τους επαναφέρει μάλιστα ως την τελευταία ελπίδα, ξεπλένοντας τα «αμαρτήματα» τους

Το δεύτερο είναι η πραγματοποίηση του σχεδίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για εποικισμό της Ευρώπης από φθηνά εργατικά χέρια.

Οι αριστερές κυβερνήσεις και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξαν τις πύλες με τις εντολές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, έβαλαν εκατομμύρια Ισλαμιστές Αφρικανούς και Ασιάτες για να επανδρώσουν μελλοντικά τα εργοστάσια και τις βιομηχανίες που οι υποστηρικτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος(ΝΔ) χρειάζονται αλλά αν το έκαναν οι ίδιοι θα προκαλούσαν τεράστιες αντιδράσεις στην εκλογική τους βάση.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλεσε με επιτυχία το σχέδιο εποικισμού, παρέδωσε ξανά την εξουσία στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της σαθρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι οι δίχως ήθος Νεοφιλελεύθεροι του Ευρ.Λαϊκού Κόμματος, που στην Ελλάδα εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία!

Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα για μείωση λαθρομεταναστευτικών ροών πάνω στις «στάχτες» των Ευρωπαϊκών Λαών και φυσικά της Ελλάδας είναι το λιγότερο προκλητικά.

Το επόμενο βήμα είναι με παραχώρηση ασύλου και μόνιμη εγκατάσταση των Ισλαμιστών εποίκων να μονιμοποιηθεί η «άρρωστη αυτή κατάσταση» εις βάρος όλων των Ελληνικών και Λευκών χριστιανικών λαών της Ευρώπης.


Η Εθνική αντίσταση πρέπει να γίνει Ευρωπαϊκή, στην Γαλλία ήδη υπάρχουν φωνές που φωνάζουν κατά του εξισλαμισμού.

Στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα,πολλοί Έλληνες πιστεύουν ό,τι η ΝΔ είναι σύμμαχος τους κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν καταλαβαίνουν πως η ΝΔ είναι ο «παίκτης» και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ιδεοληπτικό «πιόνι» των Νεοφιλελεύθερων κομμάτων του Ευρωπαϊκού πολιτικού «Βάλτου» στον Ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας!

Η προσπάθεια του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α εντός και εκτός κοινοβουλίου,διαχρονικά, ήταν η διάσωση της Εθνικής μας Ταυτότητας και η αντίσταση στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων.

ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣΔημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2023: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑΣ….

  Η προσφάτως ψηφισθείσα τροπολογία με την οποία δόθηκε η δυνατότητα στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου να αποκλείει την συμμετοχή πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές, όχι απλά καταστρατηγεί αλλά παραβιάζει ευθέως ρητές συνταγματικές διατάξεις οι οποίες κατοχυρώνουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι , της ανεμπόδιστης πολιτικής δράσης και μία σειρά θεμελιωδών αξιών του νομικού μας πολιτισμού όπως είναι το τεκμήριο της αθωότητας έως και την έκδοση αμετακλήτου απόφασης. Με νομικές σοφιστείες οι οποίες θα προκαλούσαν θυμηδία ακόμα και σε πρωτοετείς φοιτητές νομικής,    οι εμπνευστές του επίμαχου νομοθετήματος-εκτρώματος ευτέλισαν   το πολίτευμα, το Σύνταγμα , το κοινοβουλευτικό σύστημα και εν τέλει την προσωπική τους αξιοπρέπεια, όσοι δε εξ αυτών φέρουν την νομική ιδιότητα , συνειδητά επέλεξαν να θυσιάσουν το κύρος της επιστημοσύνης τους στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Βιβλιοπαρουσίαση: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ «BETTER DEAD THAN DYING» C. SCHMITT, 1948

  Σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί το καινούργιο βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ – “Better Dead than Dying” C. Schmitt, 1948". Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο με τίτλο: “Nullum crimen sine lege”, του εν λόγω βιβλίου, το οποίο θα κάνει αίσθηση και αναμένεται να συζητηθεί πολύ: “Ως ΝΟΜΙΚΟΣ, λοιπόν, έφριττε κυριολεκτικά ο Καρλ Σμιτ με τα όσα είχαν γίνει, τα οποία καταργούσαν βίαια και αυθαίρετα αρχές του Δικαίου χιλιάδων χρόνων. Καταργούσαν την βασική Αρχή του Δικαίου ότι χωρίς Νόμο, που να προβλέπει το έγκλημα δεν μπορεί να υπάρξει ποινή. Θεωρούσε και θα ήταν πλέον έντιμη μία εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες από το να στηθεί ένα ολόκληρο “θέατρο”, που παρίστανε το δικαστήριο και χαρακτηριστικά γράφει στα 1947 ότι όποιος τελικά κερδίσει έναν πόλεμο δεν ξεχωρίζει τον νικημένο εχθρό από έναν εγκληματία. “Ο εχθρός δεν είναι “a priori” εγκληματίας”, γράφει ο Καρλ Σμιτ αναφερόμενος στα όσα ακολούθησαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην περίπτωσή μας (Δίκη

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι