Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

chatzisavvas-christos

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε εικόνα1)

Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν.

Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι.

Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα.

Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν σε Δέκα λεπτά της ώρας να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα).

Σε Τρεις ημέρες (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπευτικό σύλλογο όπλα χειρός διαφόρων διαμετρημάτων και ραβδωτών τυφεκίων μεγάλων αποστάσεων αλά και τυφεκίων εφόδου με την είσοδο του «3Gun» αγωνίσματος στην Ελληνική Πρακτική σκοποβολή.

Αυτό που απαγορεύεται είναι η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ! Επιτρέπεται στα σώματα ασφαλείας και πάλι υπό συνθήκες ή στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχει ο λόγος να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας «προσωπικής ασφάλειας»

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ένσταση. Το Σχέδιο Νόμου που ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρότεινε αφορούσε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιεί το ΝΟΜΙΜΟ όπλο που διαθέτει ΑΝ παραβιαστεί η οικία του και να μην καταλήξει στην φυλακή. Η πρόταση αυτή βασίστηκε σε παραδείγματα -νόμων- ξένων κρατών και πολιτειών των ΗΠΑ που ορίζουν το οικιακό άσυλο απαραβίαστο. Αν μπεις χωρίς την άδεια μου και αισθανθώ απειλή, μπορώ να αμυνθώ με κάθε τρόπο και να υπερασπιστώ την σωματική μου ακεραιότητα αλλά και της οικογενείας μου.

Φυσικά το απέρριψαν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία που προτιμούσε να ψηφίζει τον αντιρατσιστικό Νόμοδίνοντας ποινές σε όποιον Έλληνα προβάλλει αντίσταση απέναντι σε λαθρομετανάστες και ευπαθείς «ημεδαπούς» Το αντίθετο ακριβώς -δηλαδή- από αυτό που το Σχέδιο Νόμου της Χ.Α πρότεινε να θεσπιστεί για την Υπεράσπιση των Ελληνικών Οικιών από τους Έλληνες Πολίτες.

Το κυριότερο ζήτημα για εμένα, σχετικά με τα παραπάνω, είναι η έλλειψη εκπαίδευσης από τον απλό πολίτη, μέχρι και στον αστυνομικό που δεν θυμάται πότε έκανε εκπαίδευση και «βολή» με το όπλο που κουβαλάει.

Η σκοποβολή πρέπει να καθιερωθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως βασικό μάθημα για τα ελληνόπουλα, μαζί με Πυγμαχία και Πάλη, επίσης να υπάρχει τρόπος αγοράς του στρατιωτικού εξοπλισμού των εφέδρων στρατιωτών που επιθυμούν και να συνεχίζουν εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση των εξόδων που απαιτεί η εκπαίδευση των εφέδρων και να μην του «πετάνε» στην απραξία μετά την απόλυση τους. (στα πρότυπα των «κληρωτών» της Ελβετίας).

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν «Μιλιταριστή» και πως θέλω να γίνουμε «Ισραήλ» σε ότι αφορά την Στράτευση και την χρήση οπλισμού από τους πολίτες. Για αρχή δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και επίσης όποιος επιθυμεί μετράμε τους εχθρικούς μας γείτονες και συγκρίνουμε με αυτούς που το Ισραήλ έχει γύρω του.

Νομίζει κανένας ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση;

Χατζησάββας Χρ.

εικ1


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η “ελευθερία” τους...

  Ελεύθερος να κυκλοφορεί  ανάμεσά μας μέσα στην πολιτεία  αποφάσισαν με μιας οι “σοφοί” δικαστές μας. Τι κακό άραγε να φέρει στα “χρηστά” ήθη αυτής της σάπιας πολιτείας ένας βιαστής ανηλίκων; Και τα σκέφτομαι όλα αυτά με χειροπέδες στα χέρια γιατί τόλμησα με θάρρος  αυτή την πολιτεία την σαπισμένη για πάντα να γκρεμίσω να ξανακάνω την Ελλάδα, Ελλάδα!  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ http://www.nmichaloliakos.gr /

Αφιέρωμα: Η Ταυτότητα του Ιωάννη Μεταξά & της 4ης Αυγούστου

  Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ – 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 Είναι ιστορικό γεγονός ότι η κυβερνητική μεταβολή και η εγκαθίδρυσις του Εθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου  επεβλήθει χωρίς την παραμικρή αντίδραση ! Να πώς περιγράφει ο φιλελεύθερος ιστορικός Γρηγόρης Δάφνης στο βιβλίο του “Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων” την εγκαθίδρυση του νέου καθεστώτος: « Κανείς δεν υπυπτεύετο τίποτε  το βράδυ της 4η Αυγούστου. Οι υπουργοί εκλήθησαν εις έκτακτον υπουργικόν συμβούλιον δια την 8ην μ.μ. και , εκτός των Σκυλακάκη και Παπαδήμα, κανείς δεν εγνώριζε ποία θέματα επρόκειτο να συζητήσουν. Υποπτεύοντο ότι εκλήθησαν δια να λάβουν αποφάσεις επί του τρόπου αντιμετωπίσεως της πανελλαδικής εικοσιτετράωρου απεργίας, η οποία επρόκειτο να κηρυχθεί το μεσονύκτιον, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας δια την απόφασιν της κυβερνήσεως. όπως εφαρμόση την υπυχρεωτικήν δταιτησίαν εις τας μεταξύ των εργατών και εργοδοτών διαφοράς. Κανένα έκτακτον στρατιωτικό μέτρον δεν είχε ληφθή.  Εις καμίαν συνεννόησιν με διοικητάς μονάδων δεν είχε

Δελτίο Τύπου: Σχετικά με τις αντιπαραθέσεις Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τους συνωστισμούς

Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επίσκεψη τού πρωθυπουργού στην Ικαρία, με αντικείμενο την ευθύνη σχετικά με τις εκατέρωθεν παραβιάσεις των υγειονομικών κανόνων περί συνωστισμών με αφορμή τον κορονοϊό. Ξεχνούν ωστόσο επιδεικτικά και οι δύο υπεύθυνοι τής δυστυχίας τού ελληνικού λαού την κατευθυνόμενη συγκέντρωση τού όχλου που προκάλεσαν έξω από το Εφετείο Αθηνών προκειμένου να επιτύχουν τον πολιτικό διωγμό τής Χρυσής Αυγής.  Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ξεχνά, μάχεται και αμύνεται για τα δικαιώματα τού ελληνικού λαού, εις πείσμα των διωκτών τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών μας.