Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

chatzisavvas-christos

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε εικόνα1)

Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν.

Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι.

Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα.

Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν σε Δέκα λεπτά της ώρας να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα).

Σε Τρεις ημέρες (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπευτικό σύλλογο όπλα χειρός διαφόρων διαμετρημάτων και ραβδωτών τυφεκίων μεγάλων αποστάσεων αλά και τυφεκίων εφόδου με την είσοδο του «3Gun» αγωνίσματος στην Ελληνική Πρακτική σκοποβολή.

Αυτό που απαγορεύεται είναι η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ! Επιτρέπεται στα σώματα ασφαλείας και πάλι υπό συνθήκες ή στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχει ο λόγος να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας «προσωπικής ασφάλειας»

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ένσταση. Το Σχέδιο Νόμου που ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρότεινε αφορούσε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιεί το ΝΟΜΙΜΟ όπλο που διαθέτει ΑΝ παραβιαστεί η οικία του και να μην καταλήξει στην φυλακή. Η πρόταση αυτή βασίστηκε σε παραδείγματα -νόμων- ξένων κρατών και πολιτειών των ΗΠΑ που ορίζουν το οικιακό άσυλο απαραβίαστο. Αν μπεις χωρίς την άδεια μου και αισθανθώ απειλή, μπορώ να αμυνθώ με κάθε τρόπο και να υπερασπιστώ την σωματική μου ακεραιότητα αλλά και της οικογενείας μου.

Φυσικά το απέρριψαν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία που προτιμούσε να ψηφίζει τον αντιρατσιστικό Νόμοδίνοντας ποινές σε όποιον Έλληνα προβάλλει αντίσταση απέναντι σε λαθρομετανάστες και ευπαθείς «ημεδαπούς» Το αντίθετο ακριβώς -δηλαδή- από αυτό που το Σχέδιο Νόμου της Χ.Α πρότεινε να θεσπιστεί για την Υπεράσπιση των Ελληνικών Οικιών από τους Έλληνες Πολίτες.

Το κυριότερο ζήτημα για εμένα, σχετικά με τα παραπάνω, είναι η έλλειψη εκπαίδευσης από τον απλό πολίτη, μέχρι και στον αστυνομικό που δεν θυμάται πότε έκανε εκπαίδευση και «βολή» με το όπλο που κουβαλάει.

Η σκοποβολή πρέπει να καθιερωθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως βασικό μάθημα για τα ελληνόπουλα, μαζί με Πυγμαχία και Πάλη, επίσης να υπάρχει τρόπος αγοράς του στρατιωτικού εξοπλισμού των εφέδρων στρατιωτών που επιθυμούν και να συνεχίζουν εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση των εξόδων που απαιτεί η εκπαίδευση των εφέδρων και να μην του «πετάνε» στην απραξία μετά την απόλυση τους. (στα πρότυπα των «κληρωτών» της Ελβετίας).

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν «Μιλιταριστή» και πως θέλω να γίνουμε «Ισραήλ» σε ότι αφορά την Στράτευση και την χρήση οπλισμού από τους πολίτες. Για αρχή δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και επίσης όποιος επιθυμεί μετράμε τους εχθρικούς μας γείτονες και συγκρίνουμε με αυτούς που το Ισραήλ έχει γύρω του.

Νομίζει κανένας ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση;

Χατζησάββας Χρ.

εικ1


Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2023: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑΣ….

  Η προσφάτως ψηφισθείσα τροπολογία με την οποία δόθηκε η δυνατότητα στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου να αποκλείει την συμμετοχή πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές, όχι απλά καταστρατηγεί αλλά παραβιάζει ευθέως ρητές συνταγματικές διατάξεις οι οποίες κατοχυρώνουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι , της ανεμπόδιστης πολιτικής δράσης και μία σειρά θεμελιωδών αξιών του νομικού μας πολιτισμού όπως είναι το τεκμήριο της αθωότητας έως και την έκδοση αμετακλήτου απόφασης. Με νομικές σοφιστείες οι οποίες θα προκαλούσαν θυμηδία ακόμα και σε πρωτοετείς φοιτητές νομικής,    οι εμπνευστές του επίμαχου νομοθετήματος-εκτρώματος ευτέλισαν   το πολίτευμα, το Σύνταγμα , το κοινοβουλευτικό σύστημα και εν τέλει την προσωπική τους αξιοπρέπεια, όσοι δε εξ αυτών φέρουν την νομική ιδιότητα , συνειδητά επέλεξαν να θυσιάσουν το κύρος της επιστημοσύνης τους στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Βιβλιοπαρουσίαση: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ «BETTER DEAD THAN DYING» C. SCHMITT, 1948

  Σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί το καινούργιο βιβλίο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ – “Better Dead than Dying” C. Schmitt, 1948". Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο με τίτλο: “Nullum crimen sine lege”, του εν λόγω βιβλίου, το οποίο θα κάνει αίσθηση και αναμένεται να συζητηθεί πολύ: “Ως ΝΟΜΙΚΟΣ, λοιπόν, έφριττε κυριολεκτικά ο Καρλ Σμιτ με τα όσα είχαν γίνει, τα οποία καταργούσαν βίαια και αυθαίρετα αρχές του Δικαίου χιλιάδων χρόνων. Καταργούσαν την βασική Αρχή του Δικαίου ότι χωρίς Νόμο, που να προβλέπει το έγκλημα δεν μπορεί να υπάρξει ποινή. Θεωρούσε και θα ήταν πλέον έντιμη μία εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες από το να στηθεί ένα ολόκληρο “θέατρο”, που παρίστανε το δικαστήριο και χαρακτηριστικά γράφει στα 1947 ότι όποιος τελικά κερδίσει έναν πόλεμο δεν ξεχωρίζει τον νικημένο εχθρό από έναν εγκληματία. “Ο εχθρός δεν είναι “a priori” εγκληματίας”, γράφει ο Καρλ Σμιτ αναφερόμενος στα όσα ακολούθησαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην περίπτωσή μας (Δίκη

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι