Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

chatzisavvas-christos

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε εικόνα1)

Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν.

Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι.

Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα.

Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν σε Δέκα λεπτά της ώρας να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα).

Σε Τρεις ημέρες (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπευτικό σύλλογο όπλα χειρός διαφόρων διαμετρημάτων και ραβδωτών τυφεκίων μεγάλων αποστάσεων αλά και τυφεκίων εφόδου με την είσοδο του «3Gun» αγωνίσματος στην Ελληνική Πρακτική σκοποβολή.

Αυτό που απαγορεύεται είναι η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ! Επιτρέπεται στα σώματα ασφαλείας και πάλι υπό συνθήκες ή στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχει ο λόγος να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας «προσωπικής ασφάλειας»

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ένσταση. Το Σχέδιο Νόμου που ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρότεινε αφορούσε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιεί το ΝΟΜΙΜΟ όπλο που διαθέτει ΑΝ παραβιαστεί η οικία του και να μην καταλήξει στην φυλακή. Η πρόταση αυτή βασίστηκε σε παραδείγματα -νόμων- ξένων κρατών και πολιτειών των ΗΠΑ που ορίζουν το οικιακό άσυλο απαραβίαστο. Αν μπεις χωρίς την άδεια μου και αισθανθώ απειλή, μπορώ να αμυνθώ με κάθε τρόπο και να υπερασπιστώ την σωματική μου ακεραιότητα αλλά και της οικογενείας μου.

Φυσικά το απέρριψαν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία που προτιμούσε να ψηφίζει τον αντιρατσιστικό Νόμοδίνοντας ποινές σε όποιον Έλληνα προβάλλει αντίσταση απέναντι σε λαθρομετανάστες και ευπαθείς «ημεδαπούς» Το αντίθετο ακριβώς -δηλαδή- από αυτό που το Σχέδιο Νόμου της Χ.Α πρότεινε να θεσπιστεί για την Υπεράσπιση των Ελληνικών Οικιών από τους Έλληνες Πολίτες.

Το κυριότερο ζήτημα για εμένα, σχετικά με τα παραπάνω, είναι η έλλειψη εκπαίδευσης από τον απλό πολίτη, μέχρι και στον αστυνομικό που δεν θυμάται πότε έκανε εκπαίδευση και «βολή» με το όπλο που κουβαλάει.

Η σκοποβολή πρέπει να καθιερωθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως βασικό μάθημα για τα ελληνόπουλα, μαζί με Πυγμαχία και Πάλη, επίσης να υπάρχει τρόπος αγοράς του στρατιωτικού εξοπλισμού των εφέδρων στρατιωτών που επιθυμούν και να συνεχίζουν εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση των εξόδων που απαιτεί η εκπαίδευση των εφέδρων και να μην του «πετάνε» στην απραξία μετά την απόλυση τους. (στα πρότυπα των «κληρωτών» της Ελβετίας).

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν «Μιλιταριστή» και πως θέλω να γίνουμε «Ισραήλ» σε ότι αφορά την Στράτευση και την χρήση οπλισμού από τους πολίτες. Για αρχή δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και επίσης όποιος επιθυμεί μετράμε τους εχθρικούς μας γείτονες και συγκρίνουμε με αυτούς που το Ισραήλ έχει γύρω του.

Νομίζει κανένας ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση;

Χατζησάββας Χρ.

εικ1


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Το αληθινό πρόσωπο των κομμουνιστών

Ο ανθελληνισμός των κομμουνιστών αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά. Πρόσφατα, στο στρατόπεδο "Μαρινέλλη" στη Καλλονή Λέσβου, στέλεχος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων απευθυνόμενος προς τους οπλίτες αναφώνησε το ακόλουθο τραγούδι:        «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία». Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την οργή των κομμουνιστών. Αυτοδιοικητικοί παράγοντες όπως η    Αγλαΐα Κυρίτση , περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», προέβησαν σε δημόσιες καταδίκες μέσω δηλώσεων.  "νέο περιστατικό εθνικιστικού δηλητηρίου", " τουρκοφαγικό λογύδριο", " κατάπτυστη “διαπαιδαγώγηση” των φαντάρων στα νάματα του εθνικισμού και του μίσους για τους γειτονικούς λαούς", " εθνικιστικό ντελίριο", " αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και των γειτονικών χωρών" είναι μερικές από τις εκφράσεις τις οποίες χρησιμ

Η “ελευθερία” τους...

  Ελεύθερος να κυκλοφορεί  ανάμεσά μας μέσα στην πολιτεία  αποφάσισαν με μιας οι “σοφοί” δικαστές μας. Τι κακό άραγε να φέρει στα “χρηστά” ήθη αυτής της σάπιας πολιτείας ένας βιαστής ανηλίκων; Και τα σκέφτομαι όλα αυτά με χειροπέδες στα χέρια γιατί τόλμησα με θάρρος  αυτή την πολιτεία την σαπισμένη για πάντα να γκρεμίσω να ξανακάνω την Ελλάδα, Ελλάδα!  Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ http://www.nmichaloliakos.gr /

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι