Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

chatzisavvas-christos

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε εικόνα1)

Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν.

Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι.

Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα.

Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν σε Δέκα λεπτά της ώρας να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα).

Σε Τρεις ημέρες (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπευτικό σύλλογο όπλα χειρός διαφόρων διαμετρημάτων και ραβδωτών τυφεκίων μεγάλων αποστάσεων αλά και τυφεκίων εφόδου με την είσοδο του «3Gun» αγωνίσματος στην Ελληνική Πρακτική σκοποβολή.

Αυτό που απαγορεύεται είναι η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ! Επιτρέπεται στα σώματα ασφαλείας και πάλι υπό συνθήκες ή στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχει ο λόγος να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας «προσωπικής ασφάλειας»

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ένσταση. Το Σχέδιο Νόμου που ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρότεινε αφορούσε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιεί το ΝΟΜΙΜΟ όπλο που διαθέτει ΑΝ παραβιαστεί η οικία του και να μην καταλήξει στην φυλακή. Η πρόταση αυτή βασίστηκε σε παραδείγματα -νόμων- ξένων κρατών και πολιτειών των ΗΠΑ που ορίζουν το οικιακό άσυλο απαραβίαστο. Αν μπεις χωρίς την άδεια μου και αισθανθώ απειλή, μπορώ να αμυνθώ με κάθε τρόπο και να υπερασπιστώ την σωματική μου ακεραιότητα αλλά και της οικογενείας μου.

Φυσικά το απέρριψαν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία που προτιμούσε να ψηφίζει τον αντιρατσιστικό Νόμοδίνοντας ποινές σε όποιον Έλληνα προβάλλει αντίσταση απέναντι σε λαθρομετανάστες και ευπαθείς «ημεδαπούς» Το αντίθετο ακριβώς -δηλαδή- από αυτό που το Σχέδιο Νόμου της Χ.Α πρότεινε να θεσπιστεί για την Υπεράσπιση των Ελληνικών Οικιών από τους Έλληνες Πολίτες.

Το κυριότερο ζήτημα για εμένα, σχετικά με τα παραπάνω, είναι η έλλειψη εκπαίδευσης από τον απλό πολίτη, μέχρι και στον αστυνομικό που δεν θυμάται πότε έκανε εκπαίδευση και «βολή» με το όπλο που κουβαλάει.

Η σκοποβολή πρέπει να καθιερωθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως βασικό μάθημα για τα ελληνόπουλα, μαζί με Πυγμαχία και Πάλη, επίσης να υπάρχει τρόπος αγοράς του στρατιωτικού εξοπλισμού των εφέδρων στρατιωτών που επιθυμούν και να συνεχίζουν εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση των εξόδων που απαιτεί η εκπαίδευση των εφέδρων και να μην του «πετάνε» στην απραξία μετά την απόλυση τους. (στα πρότυπα των «κληρωτών» της Ελβετίας).

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν «Μιλιταριστή» και πως θέλω να γίνουμε «Ισραήλ» σε ότι αφορά την Στράτευση και την χρήση οπλισμού από τους πολίτες. Για αρχή δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και επίσης όποιος επιθυμεί μετράμε τους εχθρικούς μας γείτονες και συγκρίνουμε με αυτούς που το Ισραήλ έχει γύρω του.

Νομίζει κανένας ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση;

Χατζησάββας Χρ.

εικ1


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες επέστρεψαν στις Θερμοπύλες! - Τελετή Μνήμης 2022

 

1821: Μία προδομένη Επανάσταση

  «Τούτο το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!»  Κωστής Παλαμάς Πριν από 201 χρόνια,  τον Μάρτιο εκείνο του 1821, οι Έλληνες πήρανε τα άρματα ενάντια στην τυραννία των Οθωμανών και έκαμαν την Εθνική τους Επανάσταση. Μια Επανάσταση που στηρίχτηκε προπάντων στα όπλα τους και στην δύναμη της ψυχής τους, χωρίς να στηρίζονται «στους άπιστους τους Φράγκους, που όλα τα αγοράζουνε και όλα τα πουλάνε», όπως μας λέγει ο Λόρδος Βύρων που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μεσολόγγι. Πόσο αλήθεια όμως ειλικρινές είναι να τιμούν το 1821, αυτοί που σήμερα εξουσιάζουν τον Λαό μας; Τελετή Τιμής και Μνήμης θα είναι η 25η Μαρτίου του 2022 ή μια χυδαία επίδειξη υποκρισίας και ωμού κυνισμού; Το Πνεύμα του 1821

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2023: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑΣ….

  Η προσφάτως ψηφισθείσα τροπολογία με την οποία δόθηκε η δυνατότητα στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου να αποκλείει την συμμετοχή πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές, όχι απλά καταστρατηγεί αλλά παραβιάζει ευθέως ρητές συνταγματικές διατάξεις οι οποίες κατοχυρώνουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι , της ανεμπόδιστης πολιτικής δράσης και μία σειρά θεμελιωδών αξιών του νομικού μας πολιτισμού όπως είναι το τεκμήριο της αθωότητας έως και την έκδοση αμετακλήτου απόφασης. Με νομικές σοφιστείες οι οποίες θα προκαλούσαν θυμηδία ακόμα και σε πρωτοετείς φοιτητές νομικής,    οι εμπνευστές του επίμαχου νομοθετήματος-εκτρώματος ευτέλισαν   το πολίτευμα, το Σύνταγμα , το κοινοβουλευτικό σύστημα και εν τέλει την προσωπική τους αξιοπρέπεια, όσοι δε εξ αυτών φέρουν την νομική ιδιότητα , συνειδητά επέλεξαν να θυσιάσουν το κύρος της επιστημοσύνης τους στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.