Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολίτες «Υπέρ» της νόμιμης οπλοκατοχής!

chatzisavvas-christos

3 Απριλίου του 2018 και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καταθέτει Πρόταση Νόμου σχετικά με την χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου άμυνας, εντός οικίας(βλέπε εικόνα1)

Αυτό έγινε την χρονική περίοδο που όλοι αυτοί που υποτίθεται νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων προσπαθούσαν να βγάλουν την Χ.Α Εγκληματική Οργάνωση και με την βοήθεια των ψηφοφόρων που ψήφισαν Ν.Δ -έναν χρόνο μετά- τελικά τα κατάφεραν.

Ακόμα και τώρα οι νεόκοποι σωτήρες των Ελλήνων, μπερδεύουν τις έννοιες και στην ουσία λένε ανοησίες περί του να επιτραπεί η Οπλοκατοχή! και αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο άσχετοι είναι.

Η Οπλοκατοχή επιτρέπεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Όλοι οι πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί για συγκεκριμένα αδικήματα μπορούν να κατέχουν νόμιμα όπλα.

Ανάλογα με το είδος του όπλου μπορούν σε Δέκα λεπτά της ώρας να αποκτήσουν (Αεροβόλο) Τουφέκι ή Πιστόλι(ισχυρά όσο τα πυροβόλα).

Σε Τρεις ημέρες (Λειόκανο) Τουφέκι 12 & 10χιλιοστών και με Εγγραφή σε Σκοπευτικό σύλλογο όπλα χειρός διαφόρων διαμετρημάτων και ραβδωτών τυφεκίων μεγάλων αποστάσεων αλά και τυφεκίων εφόδου με την είσοδο του «3Gun» αγωνίσματος στην Ελληνική Πρακτική σκοποβολή.

Αυτό που απαγορεύεται είναι η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ! Επιτρέπεται στα σώματα ασφαλείας και πάλι υπό συνθήκες ή στους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχει ο λόγος να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας «προσωπικής ασφάλειας»

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ένσταση. Το Σχέδιο Νόμου που ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρότεινε αφορούσε το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να χρησιμοποιεί το ΝΟΜΙΜΟ όπλο που διαθέτει ΑΝ παραβιαστεί η οικία του και να μην καταλήξει στην φυλακή. Η πρόταση αυτή βασίστηκε σε παραδείγματα -νόμων- ξένων κρατών και πολιτειών των ΗΠΑ που ορίζουν το οικιακό άσυλο απαραβίαστο. Αν μπεις χωρίς την άδεια μου και αισθανθώ απειλή, μπορώ να αμυνθώ με κάθε τρόπο και να υπερασπιστώ την σωματική μου ακεραιότητα αλλά και της οικογενείας μου.

Φυσικά το απέρριψαν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία που προτιμούσε να ψηφίζει τον αντιρατσιστικό Νόμοδίνοντας ποινές σε όποιον Έλληνα προβάλλει αντίσταση απέναντι σε λαθρομετανάστες και ευπαθείς «ημεδαπούς» Το αντίθετο ακριβώς -δηλαδή- από αυτό που το Σχέδιο Νόμου της Χ.Α πρότεινε να θεσπιστεί για την Υπεράσπιση των Ελληνικών Οικιών από τους Έλληνες Πολίτες.

Το κυριότερο ζήτημα για εμένα, σχετικά με τα παραπάνω, είναι η έλλειψη εκπαίδευσης από τον απλό πολίτη, μέχρι και στον αστυνομικό που δεν θυμάται πότε έκανε εκπαίδευση και «βολή» με το όπλο που κουβαλάει.

Η σκοποβολή πρέπει να καθιερωθεί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως βασικό μάθημα για τα ελληνόπουλα, μαζί με Πυγμαχία και Πάλη, επίσης να υπάρχει τρόπος αγοράς του στρατιωτικού εξοπλισμού των εφέδρων στρατιωτών που επιθυμούν και να συνεχίζουν εκπαιδεύσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να υπάρξει ανταπόδοση των εξόδων που απαιτεί η εκπαίδευση των εφέδρων και να μην του «πετάνε» στην απραξία μετά την απόλυση τους. (στα πρότυπα των «κληρωτών» της Ελβετίας).

Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα με χαρακτηρίσουν «Μιλιταριστή» και πως θέλω να γίνουμε «Ισραήλ» σε ότι αφορά την Στράτευση και την χρήση οπλισμού από τους πολίτες. Για αρχή δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και επίσης όποιος επιθυμεί μετράμε τους εχθρικούς μας γείτονες και συγκρίνουμε με αυτούς που το Ισραήλ έχει γύρω του.

Νομίζει κανένας ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση;

Χατζησάββας Χρ.

εικ1


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοσία Δαπάνη έζησε όλη του την Ζωή ο Άκης.

 Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα συζητήσεις δημόσιες για το αν η κηδεία του Απατεώνα του ΠΑΣΟΚ(έναν από τους πολλούς) Άκη Τσοχατζόπουλου θα γίνει δημοσία δαπάνη. Κάποιοι είπαν ότι δεν θα γίνει γιατί ήταν καταδικασμένος για αδικήματα κατά του λαού της Ελλάδας, ότι πήγε φυλακή και άλλες τέτοιες ανοησίες, σαν να ήταν το μοναδικό του ατόπημα. Κάποιοι άλλοι είπαν, ότι πρέπει να του αναγνωριστεί το κοινωνικό έργο από όταν ήταν ένας λαϊκός αγωνιστής(!!!) στην Γερμανία και βοηθούσε Έλληνες μετανάστες να βρουν την τύχη τους. Η αλήθεια είναι ότι ο Άκης ήταν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Η γυαλιστερή και ψεύτικη βιτρίνα που κρύβει την βρώμα και την σαπίλα των Σοσιαλδημοκρατών της Ελλάδας. Πάτησαν πάνω σε συνθήματα μπολσεβίκων, δημιούργησαν έναν υβριδικό καπιταλισμό με στοιχεία απόλυτου κρατισμού και συντεχνιών (Θα τα ζήλευε και ο Μουσολίνι) αλλά κυρίως εξέθρεψε τους πολιτικούς απατεώνες που από όλα τα παραπάνω πλούτιζαν από μίζες και αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που τους έδιναν οι

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Γιατί η Δύση δαιμονοποιεί τον Πούτιν

  Δεν πιστεύω να είναι πολλοί οι “αφελείς”, που πιστεύουν ότι η εντατική δαιμονοποίηση του Ρώσου προέδρου Πούτιν από τους Δυτικούς οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για απροσχημάτιστο δικτάτορα, ο οποίος έχει στερήσει από το ρωσικό λαό τα αγαθά της δημοκρατίας και της ευημερίας που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των δυτικών “παραδείσων”. Η ιστορία έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι από το 1945 και μετά η Δύση –ιδιαίτερα οι ΗΠΑ ως ηγέτιδα δύναμη– δεν απεχθάνεται ιδιαίτερα τους δικτάτορες, όσο και αν αποδεικνύονται στυγνοί. Αντίθετα, τους εναγκαλίζεται εγκάρδια, αρκεί να κρατούν ανοιχτή την πρόσβαση στους εθνικούς φυσικούς πόρους και στις εθνικές αγορές των κρατών, τα οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν από κάποιον άλλο κακόβουλο εχθρό. Το ίδιο ισχύει και για τους εισβολείς!

Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια του 1821

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, από την συμμορία που εξουσιάζει την χώρα, υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των “προστατών”, κάποτε των Άγγλων και σήμερα των ΗΠΑ. Δεν ήταν δυνατόν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα-προτεκτοράτο με μεγάλο τους προσόν την υπακοή τους στον ξένο αφέντη να Τιμήσουν την Επανάσταση και Αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία. Οι επίγονοι των Μαυροκορδάτων και των Κλέττηδων ήταν βέβαιο ότι δεν θα τιμήσουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο, Νικηταρά, Φιλική Εταιρεία, Υψηλάντηδες, Μάνη, Βαλτέτσι και Αλαμάνα. Ότι δεν τιμήθηκαν τα 200 χρόνια του 1821 το παραδέχονται και γραφίδες φυλλάδων του καθεστώτος. Διαβάσαμε (Τάκης Θεοδωρόπουλος, Απογοήτευση για τα 200 χρόνια, “Καθημερινή”, ΓΝΩΜΕΣ, σελίδα 30, 10 Οκτωβρίου 2021): “ Θα συμφωνήσετε ότι οι