Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι «μάσκες» της Νέας Δημοκρατίας έπεσαν

 

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την Ινδική Κάνναβη και το ότι τελικά, είχε δίκαιο ο άεργος – εθνομηδενιστής Ν.Καρανίκας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Ας δούμε τι είπαν οι Άδωνις και Καρανίκας.

(11.05.2021 Άδωνις Γεωργιάδης για Κάνναβη – πηγή in.gr

«Σε αυτοκριτική για λανθασμένη στάση της ΝΔ το 2018 στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης επιδόθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Δεν ήταν ώριμη να αναγνωρίσει τα οφέλη, κακώς δεν ψηφίσαμε Υπέρ!

Η ΝΔ δεν ήταν ώριμη να αναγνωρίσει τα οφέλη για τους ασθενείς και τις προοπτικές για την ελληνική οικονομία μέσω τέτοιων επενδύσεων, είπε ο κ. Γεωργιάδης και προς κατάπληξη των βουλευτών απένειμε δημόσιους επαίνους στον τότε σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα για το γεγονός ότι πρωτοστάτησε και «πολέμησε» για να ανοίξει η αγορά της φαρμακευτικής κάνναβης και στην Ελλάδα.» )

(12.05.21 Ο Καρανίκας δήλωσε στον Σταθμό “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”

«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας.» )

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία σε πολλά νομοσχέδια, όπως το να γίνουν Τζαμιά σε όλη την Ελλάδα. Την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, την μη κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου που βγάζει από την φυλακή εγκληματίες και φυσικά την μη κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και την ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας που προβλέπει η προδοτική συμφωνία.

Πολλοί έσπευσαν να καταδικάσουν αυτές τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνησης και να πούν οτι είναι μια μεταστροφή εκατόν ογδόντα μοιρών, κοινός κωλοτούμπα επικών διαστάσεων.

Εγώ διαφωνώ. ΚΑΜΙΑ μεταστροφή και «τούμπα» δεν έγινε από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Αυτή ήταν η πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας σε κοινωνικά – θρησκευτικά και Εθνικά θέματα! Ψήφιζε για λόγους σκοπιμότητας σε νομοσχέδια «ΌΧΙ» κόντρα σε ότι πίστευε για έναν και μόνο λόγο! Την Χρυσή Αυγή που ήταν παρούσα στο κοινοβούλιο και κάθε αντίθετη ενέργεια από πλευράς Ν.Δ. θα την έβγαζε προς τα έξω η Χ.Α. και θα εξέθετε την Ν.Δ. στους ψηφοφόρους της στην περιφέρεια, που σίγουρα τα Εθνικά και κοινωνικά τους αντανακλαστικά είναι περισσότερο ανεπτυγμένα από αυτά των ψηφοφόρων της στα αστικά κέντρα.

Μέσα σε επιτροπές, προ των ψηφοφοριών της Ολομέλειας της Βουλής η ταύτιση των απόψεων των εισηγητών της Ν.Δ. με αυτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. άγγιζε το απόλυτο «ΝΑΙ» αλλά με τον φόβο της Χρυσής Αυγής τα μετέτρεπαν σε «ΌΧΙ»

Πλέον ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο – οι Έλληνες Εθνικιστές επίσης ως συνέπεια- και η Ν.Δ. εκ του ασφαλούς πολιτικά, πετάει την «μάσκα» του Πατριώτη μιας και πήρε τις ψήφους των Ελλήνων της Λαϊκής Δεξιάς που σε καμία περίπτωση δεν τους εκπροσωπεί. Στις επόμενες εκλογές, θα το ξανακάνει, μιας και τα ΜΜΕ θα στηρίξουν τη νέα πολιτική απάτη που θα γίνει με τις δήθεν πατριωτικές κορώνες από πολιτικούς «γενίτσαρους» του «Πατριωτικού χώρου» (Άδωνις, Βορίδης, Μπογδάνος κλπ) και φυσικά από ελεγχόμενους- εκβιαζόμενους «επαγγελματίες πατριώτες» όπως ο Βελόπουλος.

Αυτό αναδεικνύει ξεκάθαρα την αναγκαιότητα που υπάρχει να εκπροσωπούνται οι Έλληνες Εθνικιστές στην Βουλή δια του Λαϊκού Συνδέσμου και φυσικά αποκαλύπτει τους λόγους που η Χ.Α ήταν «κόκκινο πανί» για το μνημονιακό τόξο και το Κ.Κ.Ε. που βοήθησαν την Ν.Δ. στο στήσιμο της σκευωρίας για την καταδίκη της ηγεσίας του Λαϊκού Συνδέσμου που εξέθετε τους «χάρτινους πατριώτες» της νεοφιλελεύθερης – κεντροαριστερής Νέας Δημοκρατίας και αποτελούσε τον μοναδικό υπερασπιστή αξιών και ιδανικών του Έθνους απέναντι σε Μπολσεβίκους όλων των αποχρώσεων, όπως πολύ σωστά διατυπώνει στους λόγους του ο Ν.Μιχαλολιάκος, από βαθύ κόκκινο (Κ.Κ.Ε.) μέχρι παρδαλούς και ροζ τους Σύριζα.

Αυτή η εξέλιξη απαντάει και στο «στείρο» πολιτικά ερώτημα «Και τι έκανε η Χ.Α που ήταν στην Βουλή» Η Χ.Α. στην βουλή λοιπόν πίεζε όλο το πολιτικό κατεστημένο να κινηθεί πιο «συνεσταλμένα» γιατί υπήρχε το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ να τους παρακολουθεί από κοντά, διαφορετικά η ΝΔ θα είχε ψηφίσει «Υπέρ» της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα χρειαζόταν να κάνει τους ελιγμούς που έκανε και αποκαλύφθηκαν προσφάτως.

Περιμένουμε την τελική πράξη ξεπουλήματος του Ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας από τους νεοφιλελέ πατριώτες του Σαββατοκύριακου, που νομοτελειακά θα έρθει και θα έχει την ψήφο εμπιστοσύνης όσων ψήφισαν το 2019 Νέα Δημοκρατία.

Χατζησάββας Χρήστος (https://chatzisavvas.net)

ΠΗΓΗ


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες επέστρεψαν στις Θερμοπύλες! - Τελετή Μνήμης 2022

 

1821: Μία προδομένη Επανάσταση

  «Τούτο το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!»  Κωστής Παλαμάς Πριν από 201 χρόνια,  τον Μάρτιο εκείνο του 1821, οι Έλληνες πήρανε τα άρματα ενάντια στην τυραννία των Οθωμανών και έκαμαν την Εθνική τους Επανάσταση. Μια Επανάσταση που στηρίχτηκε προπάντων στα όπλα τους και στην δύναμη της ψυχής τους, χωρίς να στηρίζονται «στους άπιστους τους Φράγκους, που όλα τα αγοράζουνε και όλα τα πουλάνε», όπως μας λέγει ο Λόρδος Βύρων που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μεσολόγγι. Πόσο αλήθεια όμως ειλικρινές είναι να τιμούν το 1821, αυτοί που σήμερα εξουσιάζουν τον Λαό μας; Τελετή Τιμής και Μνήμης θα είναι η 25η Μαρτίου του 2022 ή μια χυδαία επίδειξη υποκρισίας και ωμού κυνισμού; Το Πνεύμα του 1821

Δελτίο Τύπου: Περί της "νομιμότητας" της Χρυσής Αυγής...

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Περί της «νομιμότητας» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Με αφορμή την αναφορά του προεδρεύοντος στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο νοτίου Αιγαίου ότι “ H Χρυσή Αυγή είναι εκτός νόμου» αλλά και τις κατά καιρούς παρόμοιες τοποθετήσεις πολιτικών μας αντιπάλων και προς αποκατάσταση της αλήθειας , υπενθυμίζουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει τα ίδια ψεύδη, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω πολιτικού φανατισμού, τα κάτωθι : 1)     Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο ασκούσε, ασκεί και θα συνεχίσει να ασκεί απρόσκοπτα την    πολιτική του δράση. 2)     Το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος αυτού καταδικάστηκαν πρωτόδικα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου κατά της οποίας ήδη εκδικάζεται η ασκηθείσα έφεση , ουδεμία επίπτωση δύναται να έχει στο κόμμα, στη λειτουργία του και στην νομιμότητά του.   3)     Όσοι με θράσος «κουνάνε το δάκτυλο» στην Χρυσή Αυγή, κρυπτόμενοι πίσω από τις πολιτικές διώξεις και την πρωτοφανή πολιτικοδι